Ajankohtaista

Haemme Projektinhoitajaa

Haemme nyt projektinhoitajaa tukemaan kasvuamme.

Tehtävän aluksi toimit projekteissa osana tiimiä. Tehtäviisi kuuluu mm. projektien aikataulujen ja hankintojen suunnittelua, henkilöresurssien koordinointia, tavaran tilausta ja dokumenttien tuottamista. Osallistut tarjouslaskentaan ja projektien hankintojen tarvelaskentaan. Kokemuksen ja osaamisen karttuessa olet valmis laajentamaan vastuualueitasi ja hoitamaan myös omia projekteja itsenäisesti.

Toivomme hakijoilta soveltuvaa teknistä koulutusta ja kokemusta LVI- tai rakennusalalta sekä ajantasaisia tietoteknisiä taitoja. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työskentelyotetta, joustavuutta, hyvää paineensietokykyä sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja. Huomioimme haussa myös uransa alkuvaiheessa olevat hakijat, joilla on halukkuutta kehittyä haastaviin projektinhoitotehtäviin IV-alalle. Tarkempi tehtäväkenttä muotoutuu tehtävään valittavan henkilön koulutustaustan ja aikaisemman työkokemuksen perusteella.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yrityksessä, monipuolisia työtehtäviä vaihtelevissa projekteissa sekä mahdollisuuden kasvattaa vastuualueita omien kykyjen mukaan.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralle 12.8.2018 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Projektinhoitaja". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

http://www.click-hp.fi/tyopaikat.php?jobId=8378

« Takaisin