Ajankohtaista

Haemme Projektipäällikköä

Haemme nyt ammattitaitoista projektipäällikköä tukemaan kasvuamme.

Projektipäällikkönä vastaat kokonaisvaltaisesti nimettyjen työmaiden läpiviennistä. Tehtäviisi kuuluvat hankinnat, aikataulutus, työmaan johtotehtävät sekä henkilöresurssien ja aliurakoitsijoiden hallinta ja dokumentointi. Pääset aidosti vaikuttamaan yrityksen kehittämiseen, ja tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus laajempaankin vastuunottoon.

Toivomme hakijoilta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä LVI- tai rakennusalalta. Arvostamme soveltuvaa teknillistä koulutusta (esim. insinööri tai teknikko). Huomioimme haussa myös alan ulkopuoliset hakijat, joilla on kokemusta vastuullisista projektitehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työskentelyotetta, kykyä tehdä päätöksiä itsenäisesti, hyvää paineensietokykyä sekä sujuvia vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa ja kasvuhakuisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen, haastavia ja monipuolisia projekteja sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Hae tehtävää lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo palkkatoiveineen Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Jukka Lehtovaaralle 12.8.2018 mennessä. Hakemukset otsikolla ”Projektipäällikkö". Sähköpostiosoite on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Jukka Lehtovaara p. 050 411 0346.

http://www.click-hp.fi/tyopaikat.php?jobId=8377

« Takaisin