Ajankohtaista

Turun Gränsbackaan 3 kerrostaloa ja 161 asuntoa

Turun Gränsbackaan nousee kaksi rakennuskohdetta, Kartanon Herra & Rouva sekä viereiselle tontille Turun Gränsbackan Valpuri. Molemmissa kohteissa on NCC kokonaisurakoitsijana ja MODUL-KANAVA ilmanvaihtourakoitsija.

Kartanon Herra & Rouva käsittää 6- ja 7-kerroksiset kerrostalot, joiden 118 asuntoa on suunniteltu palveluasumiseen. Rakennukset ovat yhdistetty maantasaisella yhdyskäytävällä, jossa on yhteiskäyttöön soveltuvia tiloja.

Rakennustyöt kohteessa ovat alkaneet kesäkuun 2018 lopussa. 6-kerroksinen Rouva luovutetaan sisä- ja ulkopuolisten töiden osalta marraskuussa 2019, ja 7-kerroksinen Herra luovutetaan sisäpuolisten töiden osalta maaliskuussa 2020. Pihakokonaisuus valmistuu kesäkuussa 2020.

Jatkumona tälle nousee viereiselle tontille Gränsbackan Valpuri, johon kuuluu 43 asuntoa sisältävä 6-kerroksinen asuinkerrostalo sekä piha- ja paikoitusalue. Rakennustyöt Gränsbackassa on aloitettu syyskuussa 2018. Luovutukset sisäpuolisten töiden osalta on joulukuussa 2019 ja ulkopuolisten töiden osalta kesäkuussa 2020.

Molemmat kohteet ovat olleet NCC:n ja YH Kodit Oy:n pitkäaikainen hankekehityskohde.

Turun Gränsbackan alueella Modul-Kanava on tehnyt aikaisemmin IV-työt viiteen kerrostaloon. Nämä uudet


« Takaisin