Ajankohtaista

HAEMME IV-TYÖNJOHTAJAA

Haemme IV-työnjohtajaa vastaamaan nimetyistä työmaista. Työmaavastuut jaamme kolmen työnjohtajan kesken. Tukenasi on työnjohtajakollegoittesi lisäksi pari muuta toimihenkilöä.

IV-työnjohtajana vastaat kokonaisvaltaisesti nimettyjen työmaiden läpiviennistä. Tehtäviisi kuuluvat työmaan johtotehtävät, hankinnat, aikataulutus, henkilöresurssien ja aliurakoitsijoiden hallinta.

Toivomme sinulta aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä ja soveltuvaa koulutusta. Tehtävässä menestyminen edellyttää järjestelmällistä työskentelyotetta, kykyä hallita suuria kokonaisuuksia, hyvää paineensietokykyä sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme vakituisen työpaikan vakavaraisessa, kasvavassa ja menestyvässä yrityksessä, kilpailukykyisen palkkauksen, haastavia ja monipuolisia projekteja sekä mahdollisuuden kehittää itseäsi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja ansioluettelo osoitteella tommi.laaksonen@modul-kanava.fi . Lisätietoa tehtävästä antaa Tommi Laaksonen p. 050 300 4933.

Modul-Kanava Oy tuottaa Turun seudulla ilmanvaihtotekniikan palveluja. Liikevaihtomme on 4,5 M€ ja henkilökuntaa 22. Palvelusisältöömme kuuluvat urakointi, muutostyöt, korjaukset ja huollot. Olemme myös suorakaidekanavien valmistaja. Tyypillisiä kohteitamme ovat kerrostalo-, liiketila-, hoivatalo- ja koulutyömaat. www.modul-kanava.fi« Takaisin